KwekNet SponsorHallo! Wij zijn het Kweknet-team.

Toen we Kweknet opstartten, hadden we het doel om een ​​100% gratis, 100% privacyvriendelijk en 100% groot platform voor sociale media te maken. We werken elke dag heel hard om die mentaliteit levend te houden, en (het belangrijkste) om dat te bereiken. Elke dag opnieuw. Kweknet.com is een gratis social media platform zonder advertenties die uw gebruikersgegevens niet verkopen. We verdienen geen geld. Al onze servers worden betaald met een eigen budget en (indien mogelijk) uit donaties. Ons team bestaat uit vrijwilligers en zij helpen Kweknet zo veilig (en goed) te maken als het is. Kweknet is en blijft altijd het veiligste, meest privacyvriendelijke en meest gezinsvriendelijke sociale mediaplatform dat er is. Het idee was dat we Kweknet creëren om mensen met de wereld te verbinden en mensen gelukkig te maken en hen nieuwe vrienden te laten maken. Kweknet is het enige sociale netwerk dat jouw gegevens niet aan andere bedrijven verkoopt om geld te verdienen. We hebben zelfs geen advertenties in ons netwerk! In 7 oktober 2017 was het domein niet langer geregistreerd en hebben we het domein snel geregistreerd. We hebben de naam gewijzigd in Kweknet en dit is de site waar je nu bent.


Kweknet is de plek voor iedereen

Als u 13 jaar of ouder bent, kunt u een officieel account maken op Kweknet met toestemming van uw ouders. Je kunt profielupdates plaatsen, video's en muziek uploaden, chatten met je vrienden en familie en nog veel meer! Maak nieuwe vrienden en connecties over de hele wereld en chat met elkaar over je favoriete dingen.


Veiligheid op Kweknet

Kweknet gebruikt veel beveiligingsfuncties voor zijn gebruikers om alles veilig en comfortabel te maken, We gebruiken bijvoorbeeld TLS en SSL en we coderen alle wachtwoorden in onze databases met vele coderingen en hashings. Wij geven om de veiligheid van onze bezoekers en we zullen er alles aan doen om uw informatie veilig te houden en we verkopen niets. * hint naar Facebook * De gegevens worden opgeslagen in het datacenter in Nederland met een hoge beveiliging en een hoge verbindingssnelheid. Maar ook bent u verantwoordelijk voor het veilig houden van uw account, geef niemand uw accountwachtwoord en bewaar het veilig.